Contact

+31 (0) 6 10 50 17 88

Soest

[email protected]

Volg ons

op instagram

@ronduithout

+31 (0) 6 10 50 17 88

 

[email protected]

Luxe hardhouten schuttingen

Schuttingen met een exclusieve uitstraling en gemaakt door een vakman. Dat is waar Ronduit Hout voor staat. Met onze luxe hardhouten schuttingen kies je voor een duurzame tuinafscheiding die er dankzij het unieke design bovendien prachtig uitziet. Jouw tuin wordt een verlengstuk van jouw huis dankzij onze exclusieve hardhouten schuttingen.

Kies voor prachtig design en duurzaamheid

Een schutting is altijd in zicht en bepaalt het beeld van jouw tuin. Daarom is een mooi design van een hardhouten schutting van groot belang. Samen met jou denken wij na over het juiste design van de schutting, zodat deze aansluit op jouw wensen.

 

Schuttingen moeten duurzaam zijn. Een schutting moet alle weertypen weerstaan en zo lang mogelijk meegaan. Daarom gebruiken wij bij Ronduit Hout alleen de beste houtsoorten. Al het hout is FSC-gecertificeerd of verduurzaamd voor een optimale levensduur.

Systeemschuttingen

De laatste trend zijn de zogenaamde systeemschuttingen. Deze zijn opgebouwd uit een aluminium frame met clips waar latten opgeklikt worden. Dit heeft als voordeel dat beide zijden ‘mooi’ zijn, en er aan beide zijden geen schroeven zichtbaar zijn.

 

Een schutting die past bij jouw woning

Een schutting moet passen bij jou en bij jouw woning. Het maakt van de tuin een verlengstuk van de woning en draagt bij aan meer leefruimte en een gevoel van vrijheid. Daarom denken wij graag met jou mee over de schutting die het beste past bij jouw tuin en woning. Wil je een moderne en strakke schutting of juist een hippe schutting waarin veel groen is verwerkt? Of kies je voor de lamel schutting met bewegende delen?

 

Wij adviseren jou over materiaalkeuze, design en uitstraling van de schutting.

Combinaties hardhout en cortenstaal

Schuttingen van hardhout zijn vanwege hun natuurlijke look uitstekend te combineren met andere materialen. Cortenstaal is zo’n materiaal. Het beschikt over een roestkleurige uitstraling en is zeer duurzaam, waardoor het een uitstekend product voor buiten is. Gecombineerd met onze hardhouten schuttingen geeft cortenstaal een stoere en tijdloze uitstraling aan jouw tuin. Kijk hier voor diverse patronen, of neem contact op als je op zoek bent naar een patroon in Corten.

 

Schuttingen van hardhout zijn, naast cortenstaal, tevens goed te combineren met andere materialen zoals aluminium, beton of zelfs grind in een schanskorf. Wij adviseren jou graag over alle mogelijkheden.

Welk prijskaartje hangt hieraan?

Om te komen tot een projectprijs is informatie over de locatie, grondsoort, materiaalkeuze en vormgeving nodig. Ieder project is uniek! 

 

De kosten voor een schutting, uitgaande van een bekleding aan 1 zijde op stalen of hardhouten palen,  kunnen wij aanbieden vanaf €500,- per strekkende meter. Dit is inclusief plaatsen op locatie en BTW. 

Maatwerk voor speciale wensen

Op zoek naar maatwerk vanwege een speciale wens of knelpunt in je tuin, leg het ons voor!

 

Een schutting die zorgt voor privacy, maar waar je ook doorheen kunt kijken zoals een lamellenschutting? 

Een schutting die varieert in hoogte, schuin meeloopt met de tuin…

… of een robuuste moderne schutting waar schroeven blind zijn aangebracht?

 

Neem contact op voor de mogelijkheden.