Contact

+31 (0) 6 10 50 17 88

Soest

[email protected]

Volg ons

op instagram

@ronduithout

+31 (0) 6 10 50 17 88

 

[email protected]

Luxe hardhouten schuttingen

Schuttingen met een exclusieve uitstraling en gemaakt door een vakman. Dat is waar Ronduit Hout voor staat. Met onze luxe hardhouten schuttingen kies je voor een duurzame tuinafscheiding die er dankzij het unieke design bovendien prachtig uitziet. Jouw tuin wordt een verlengstuk van jouw huis dankzij onze exclusieve hardhouten schuttingen.

Kies voor prachtig design en duurzaamheid

Een schutting is altijd in zicht en bepaalt het beeld van jouw tuin. Daarom is een mooi design van een hardhouten schutting van groot belang. Samen met jou denken wij na over het juiste design van de schutting, zodat deze aansluit op jouw wensen.

 

Schuttingen moeten duurzaam zijn. Een schutting moet alle weertypen weerstaan en zo lang mogelijk meegaan. Daarom gebruiken wij bij Ronduit Hout alleen de beste houtsoorten. Al het hout is FSC-gecertificeerd of verduurzaamd voor een optimale levensduur.

Systeemschuttingen

De laatste trend zijn de zogenaamde systeemschuttingen. Deze zijn opgebouwd uit een aluminium frame met clips waar latten opgeklikt worden. Dit heeft als voordeel dat beide zijden ‘mooi’ zijn, en er aan beide zijden geen schroeven zichtbaar zijn.

 

De meest toegepaste houtsoorten zijn Grenen, Ayous, Padoek, Frake of Essen in de kopmaat 21x60mm of 40x40mm. 

 

Nieuw: Stalen palen

Veel klanten vragen om schuttingen met smalle latten en een maximale levensduur, daar hebben wij iets op bedacht: systeemschuttingen met smalle latten op een stalen frame.

Het frame bestaat uit verticale palen van 60x60mm en 3 stalen horizontale liggers. Omdat het in zijn geheel thermisch verzinkt is, ligt de levensduur wel 4 tot 5 maal zo hoog als bij hardhouten palen. 

 

De latten zijn van thermisch verduurzaamd Essen en hebben een afmeting van 21x60mm en een tussenruimte van 5 mm. 

 

Kosten voor een stalen frame met een bekleding aan 1 zijde van latten thermisch Essen 21×60 ligt tussen  €650,- en €850,- per strekkende meter inclusief BTW en montage op locatie.

Een schutting die past bij jouw woning

Een schutting moet passen bij jou en bij jouw woning. Het maakt van de tuin een verlengstuk van de woning en draagt bij aan meer leefruimte en een gevoel van vrijheid. Daarom denken wij graag met jou mee over de schutting die het beste past bij jouw tuin en woning. Wil je een moderne en strakke schutting of juist een hippe schutting waarin veel groen is verwerkt? Of kies je voor de lamel schutting met bewegende delen?

 

Wij adviseren jou over materiaalkeuze, design en uitstraling van de schutting.

Opknappen bestaande schutting 

Soms is de basis van een tuinafscheiding nog technisch in orde, maar kan het een stuk modernisering gebruiken. Of die onooglijke muur van een aanbouw in uw tuin. Dit is eenvoudig weg te werken met dunne latten die we met clips op de muur bevestigen. Zo krijgt uw tuin op een simpele wijze een opknapbeurt!

Neem contact op voor de mogelijkheden.

Welk prijskaartje hangt hieraan?

Om te komen tot een projectprijs is informatie over de locatie, grondsoort, materiaalkeuze en vormgeving nodig. Ieder project is uniek! 

 

De kosten voor een schutting, uitgaande van een bekleding aan 1 zijde op stalen of hardhouten palen,  kunnen wij aanbieden vanaf €500,- per strekkende meter. Dit is inclusief plaatsen op locatie en BTW. 

Maatwerk voor speciale wensen

Op zoek naar maatwerk vanwege een speciale wens of knelpunt in je tuin, leg het ons voor!

 

Een schutting die zorgt voor privacy, maar waar je ook doorheen kunt kijken zoals een lamellenschutting? 

Een schutting die varieert in hoogte, schuin meeloopt met de tuin…

… of een robuuste moderne schutting waar schroeven blind zijn aangebracht?

 

Neem contact op voor de mogelijkheden.