Contact

+31 (0) 6 10 50 17 88

Soest

[email protected]

Volg ons

op instagram

@ronduithout

+31 (0) 6 10 50 17 88

 

[email protected]

Ronduit Hout, est. 2017

Ronduit Hout is geboren vanuit een passie om met je handen te werken en exclusieve hardhouten producten te ontwerpen. Onze producten zijn stuk voor stuk met oog voor detail vormgegeven, zeer duurzaam en tijdloos.

 

Gerard Troost, de oprichter van Ronduit Hout, werkt al zijn hele leven graag met zijn handen en houdt van creëren. Na zijn HBO-opleiding Weg- en Waterbouw heeft hij een aantal jaren wegen en bruggen gebouwd. Daarna is Gerard overgestapt naar de wereld van het erfgoed en is hij al ca. 12,5 jaar lang molenspecialist bij de Rijksdienst voor Cultureel Erfgoed en in deze functie betrokken bij de instandhouding van alle monumentale molens die Nederland rijk is.

 

Bij Ronduit Hout is het Gerard die alle exclusieve hardhouten schuttingen en tuinafscheidingen ontwerpt, monteert en plaatst. Daarnaast maakt hij de mooiste tuinpoorten, pergola’s, plantenbakken en bergingen van hardhout. Zo transformeert hij jouw tuin tot een verlengstuk van jouw huis en een plek waar je trots op mag zijn.

 

Ronduit Hout werkt alleen met het beste hout, met de beste fabricagemethoden en het beste gereedschap. Zodoende krijg jij de kwaliteit die je verwacht. Ronduit Hout heeft de ervaring en expertise om uw hardhouten schutting of tuinpoort met aandacht en oog voor perfectie aan te leggen. Wij werken uitsluitend samen met geselecteerde leveranciers om een zo hoog mogelijk kwaliteits- en afwerkingsniveau van jouw tuinproject te garanderen.

 

Ronduithout is werkzaam in midden Nederland.

 

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!