Contact

+31 (0) 6 10 50 17 88

Soest

[email protected]

Volg ons

op instagram

@ronduithout

+31 (0) 6 10 50 17 88

 

[email protected]

Design

Design van schuttingen, hekwerken, tuinbanken en pergola’s is onze passie. Wij houden van prachtige producten die bovendien duurzaam zijn. Daarom ontwerpen wij al onze producten zelf voordat ze geplaatst worden.

 

Onze inspiratie halen wij overal vandaan; van architectuur tot exclusieve zeiljachten en van beeldende kunst tot exclusieve auto’s. Alles om ervoor te zorgen dat jij een uniek tuinproduct krijgt waarvan er maar een op de wereld te krijgen is. Stijlvol, exclusief en handgemaakt. Daar staat Ronduit Hout voor.

Stijlvol ontworpen producten

Alle hardhouten producten van Ronduit Hout worden voor jou persoonlijk ontworpen en op maat gemaakt. Onze producten zijn stijlvol, kwalitatief uitstekend en bovendien zeer duurzaam. Jouw tuin krijgt hierdoor een stijlvolle uitstraling en wordt een verlengstuk van jouw woning.

Exclusieve tuinarchitectuur

Dankzij de exclusieve hardhouten producten van Ronduit Hout krijgt uw tuin een ziel en unieke uitstraling. Het ontwerpen van een tuin laten wij liever aan de professionals over, wij zorgen voor de moderne tuinafscheiding, de prachtige pergola’s, hardhouten tuinbanken en de unieke tuinpoort.

Download het lookbook

Ontvang gratis ons inspiratieboek vol mooie foto's en ideeën.