Contact

+31 (0) 6 10 50 17 88

Soest

[email protected]

Volg ons

op instagram

@ronduithout

+31 (0) 6 10 50 17 88

 

[email protected]

Veel gestelde vragen

‘Wat kost een schutting of poortdeur?’ 

Alle producten van RonduitHout zijn maatwerk: geen project of locatie is hetzelfde. Hierdoor is een standaardprijs per product lastig te geven. Gemiddeld liggen de kosten voor een schutting tussen €650,- en  €850,- per strekkende meter, inclusief plaatsen op locatie en BTW. De richtprijs voor exclusieve poorten ligt tussen de €1250 en  €1500,-  per strekkende meter. Dit is inclusief houten bekleding, thermisch verzinkt stalen poortframe met RAL kleur naar keuze, hang en sluitwerk, plaatsen op locatie en BTW. 

 

‘Kan ik de schutting zelf plaatsen?’  

Om een optimale kwaliteit te kunnen garanderen worden de schuttingen door RonduitHout geplaatst. Daar komt bij dat door de vormgeving of wijze van opbouwen van de schutting het simpelweg niet mogelijk is om dit zelf te doen. Ronduithout maakt geen standaardschermen waardoor plaatsing zelf niet mogelijk is.

 

‘Wat is de levertijd?’

De levertijd is afhankelijk van de beschikbaarheid van materialen. Wanneer dit op voorraad is, kan een levertijd van 4-6 weken gehanteerd worden. 

Het realiseren van een project duurt gemiddeld 1-2 dagen.

 

‘Is er een showroom?’

Er is geen winkel of locatie waar de producten tentoongesteld worden. Alle projecten zijn in beeld gebracht en te bekijken via de site of instagram

 

‘Werken jullie in heel Nederland?’

Het werkgebied van Ronduithout concentreert zich in het midden van Nederland. 

 

‘Trekt hardhout krom?’

Hout is een natuurproduct en werkt door vocht- of temperatuurschommelingen. Door het toepassen van stabiele houtsoorten en een juiste wijze van verwerken kan ongewenste vervorming voorkomen worden. 

 

‘Hoe voorkom je vergrijzing van hout?’

Vergrijzing is nooit helemaal te voorkomen, het is wel uit te stellen. Er zijn vele oppervlaktebehandelingen mogelijk, denk aan lakken of beitsen, de producten van RonduitHout worden veelal afgewerkt met houtolie op basis van lijnolie en tungolie. Met olie blijft de natuurlijke uitstraling behouden en kan, met een behandeling in voor- en najaar, vergrijzing de eerste 10 jaar voorkomen worden. Na verloop van tijd zal het hout toch wat donkerder gaan worden en treedt verkleuring op.