Contact

+31 (0) 6 10 50 17 88

Soest

[email protected]

Volg ons

op instagram

@ronduithout

+31 (0) 6 10 50 17 88

 

[email protected]

Modern vormgegeven poorten

Tuinpoorten geven de entree van jouw tuin een exclusief karakter. Een eerste indruk maak je maar een keer en dankzij de tuinpoorten van Ronduithout blijft die indruk hangen! Kwalitatief hoogwaardige materialen, een modern design en strakke afwerking van de poort zorgen voor een premium gevoel.

De hardhouten tuinpoorten van Ronduit Hout zijn FSC-gecertificeerd en bovendien weervast, waardoor ze lang meegaan.

Kies voor prachtig design en duurzaamheid

Een tuinpoort is letterlijk de toegangspoort naar jouw tuin en is het eerste dat mensen van jouw tuin zien. Daarom is een mooi design van een hardhouten tuinpoort van groot belang. Samen met jou denken wij na over het juiste design van de tuinpoort, zodat deze aansluit op jouw wensen.

 

Tuinpoorten gaan vaak open en dicht en moeten daarom sterk en duurzaam zijn. Een tuinpoort moet alle weertypen weerstaan en zo lang mogelijk meegaan. Daarom gebruiken wij bij Ronduit Hout alleen de beste hardhoutsoorten. 

Bekleding van hard-  of naaldhout

Een poort krijgt uitstraling door de toepassing van een mooie houtsoort. Er zijn vele soorten mogelijk, van rood tot lichtbruin, van smalle latten tot brede balken. De meest toegepaste houtsoorten zijn Padoek, een Afrikaanse hardhoutsoort die een relatief laag soortelijk gewicht heeft waardoor de deuren niet te zwaar worden. Ook worden de thermisch verduurzaamde houtsoorten Fraké en Essen veel gebruikt vanwege het lage gewicht en de fraaie kleuren.

Informeer naar de mogelijkheden.

Kwaliteit vraagt om een goede basis

Tuinpoorten staan in weer en wind. De poorten van Ronduithout zijn opgebouwd uit een stalen frame wat thermisch verzinkt is voor een lange levensduur. Indien gewenst kan er een poedercoating in een RAL kleur naar keuze aangebracht worden, zoals de kleur van de kozijnen in uw huis.  

Poortdeur op maat

Soms vraagt een tuin om maatwerk. In dat geval kan Ronduithout u helpen met het ontwerpen, maken en plaatsen van een poortdeur op maat.

Maatwerk maakt dat de prijsvorming ook maatwerk is, geen project is hetzelfde. De richtprijs voor exclusieve poorten ligt tussen de €1250 en  €1500,-  per strekkende meter. Dit is inclusief houten bekleding, thermisch verzinkt stalen poortframe met RAL kleur naar keuze, hang en sluitwerk, plaatsen op locatie en BTW. 

Wanneer u een offerte wenst, stuur dan per mail een 5 -tal foto’s van de situatie ter plaatse op, samen met de afmetingen de gewenste uitvoering. 

Oog voor detail

 

Het zijn de kleine details die zorgen dat de uitstraling klopt. Ronduithout is bedreven in het vinden van de beste onderdelen en deze te combineren met de goede houtsoorten en kleuren om tot een mooie poortdeur te komen.