Contact

+31 (0) 6 10 50 17 88

Soest

[email protected]

Volg ons

op instagram

@ronduithout

+31 (0) 6 10 50 17 88

 

[email protected]

Modern vormgegeven poorten

Tuinpoorten geven de entree van jouw tuin een exclusief karakter. Een eerste indruk maak je maar een keer en dankzij onze tuinpoorten blijft die indruk hangen! Kwalitatief hoogwaardige materialen, een modern design en strakke afwerking van de poort zorgen voor een premium gevoel.

 

Ronduithout is werkzaam in midden Nederland. 

Kies voor prachtig design en duurzaamheid

Een tuinpoort is letterlijk de toegangspoort naar jouw tuin en is het eerste dat mensen van jouw tuin zien. Daarom is een mooi design van een hardhouten tuinpoort van groot belang. Samen met jou denken wij na over het juiste design van de tuinpoort, zodat deze aansluit op jouw wensen.

 

Tuinpoorten gaan vaak open en dicht en moeten daarom sterk en duurzaam zijn. Een tuinpoort moet alle weertypen weerstaan en zo lang mogelijk meegaan. Daarom gebruiken wij alleen de beste houtsoorten op een solide frame van thermisch verzinkt staal.

Bekleding van hout

Een poort krijgt uitstraling door de toepassing van een mooie houtsoort. Er zijn vele soorten mogelijk, van rood tot lichtbruin, van smalle latten tot brede balken. De meest toegepaste houtsoort is thermisch Essen,  thermisch verduurzaamde houtsoort die een relatief laag soortelijk gewicht heeft waardoor de deuren niet te zwaar worden.

Kwaliteit vraagt om een goede basis

Tuinpoorten staan in weer en wind. De poorten zijn opgebouwd uit een stalen frame wat thermisch verzinkt is voor een lange levensduur. Indien gewenst kan er een poedercoating in een RAL kleur naar keuze aangebracht worden, zoals de kleur van de kozijnen in uw huis.  

Poortdeur op maat

Soms vraagt een tuin om maatwerk. In dat geval kunnen wij je helpen met het ontwerpen, maken en plaatsen van een poortdeur op maat.

 

Maatwerk maakt dat de prijsvorming ook maatwerk is, geen project is hetzelfde. De richtprijs voor exclusieve poorten ligt tussen de €1250 en  €1500,-  per strekkende meter. Dit is inclusief houten bekleding, thermisch verzinkt stalen poortframe met RAL kleur naar keuze, hang en sluitwerk, plaatsen op locatie en BTW. 

Hoe gaan we te werk?

Als onze producten je aanspreken, en je wilt meer informatie, stuur dan een mail naar [email protected] met je contactgegevens, woonplaats, een 5 -tal foto’s van de situatie ter plaatse, de afmetingen, de draairichting en de gewenste uitvoering. 

 

Op basis van deze informatie ontvang je een richtprijs. Wanneer deze in orde is komen we langs om de poort in te meten en de laatste details door te spreken. Hierna ontvang je de definitieve offerte. Na het verlenen van de opdracht gaan we aan de slag!