Contact

+31 (0) 6 10 50 17 88

Soest

[email protected]

Volg ons

op instagram

@ronduithout

+31 (0) 6 10 50 17 88

 

[email protected]

Poorten

Hardhouten tuinpoorten geven de entree van jouw tuin een exclusief karakter. Een eerste indruk maak je maar een keer en dankzij onze tuinpoorten blijft die indruk hangen! Kwalitatief hoogwaardige materialen, een modern design en strakke afwerking van de tuinpoort zorgen voor een premium gevoel.

De hardhouten tuinpoorten van Ronduit Hout zijn FSC-gecertificeerd en bovendien weervast, waardoor ze lang meegaan.

Kies voor prachtig design en duurzaamheid

Een tuinpoort is letterlijk de toegangspoort naar jouw tuin en is het eerste dat mensen van jouw tuin zien. Daarom is een mooi design van een hardhouten tuinpoort van groot belang. Samen met jou denken wij na over het juiste design van de tuinpoort, zodat deze aansluit op jouw wensen.

 

Tuinpoorten gaan vaak open en dicht en moeten daarom sterk en duurzaam zijn. Een tuinpoort moet alle weertypen weerstaan en zo lang mogelijk meegaan. Daarom gebruiken wij bij Ronduit Hout alleen de beste hardhoutsoorten. Al het hout dat wij gebruiken is FSC-gecertificeerd en geïmpregneerd voor de optimale duurzaamheid.

Poortdeur op maat

Soms vraagt een tuin om maatwerk. In dat geval kan Ronduithout u helpen met het ontwerpen, maken en plaatsen van een poortdeur op maat.

 

Maatwerk maakt dat de prijsvorming ook maatwerk is, geen project is hetzelfde.

Wanneer u een richtprijs wenst, stuur dan per mail een 5 -tal foto’s van de situatie ter plaatse op, samen met de afmetingen de gewenste uitvoering. 

Oog voor detail

 

Het zijn de kleine details die zorgen dat de uitstraling klopt. Ronduithout is bedreven in het vinden van de beste onderdelen en deze te combineren met de goede houtsoorten en kleuren om tot een mooie poortdeur te komen.

@ronduithout