Contact

+31 (0) 6 10 50 17 88

Soest

[email protected]

Volg ons

op instagram

@ronduithout

+31 (0) 6 10 50 17 88

 

[email protected]

Tuinbanken

Hardhouten tuinbanken geven jouw tuin een exclusief karakter en bieden de mogelijkheid om zitplaatsen te creëren op plaatsen in jouw tuin waar je misschien zelf nog niet aan had gedacht. Kwalitatief hoogwaardige materialen, een modern design en strakke afwerking van de tuinbanken zorgen voor een premium gevoel.

De hardhouten tuinbanken van Ronduit Hout zijn FSC-gecertificeerd en bovendien weervast, waardoor ze lang meegaan.

Tuinbank of loungeset?

Een tuinbank en een loungeset, verschillen die nou zoveel van elkaar? Eigenlijk niet. Het gaat uiteindelijk allemaal om zitcomfort, design en duurzaamheid. De tuinbank of tuinset moet er mooi uitzien, een gevoel van luxe bieden en lang meegaan. De hardhouten tuinbanken van Ronduit Hout voldoen aan al deze eisen.

Kies voor prachtig design en duurzaamheid

Een tuinbanken moet er prachtig uitzien maar bovenal lekker zitten. Daarom is een mooi en ergonomisch design van een hardhouten tuinbank van groot belang. Hou je van moderne en strakke meubels? Dan zorgen wij voor moderne tuinbanken. Zoek je iets traditionelers? Ook dat kan! Samen met jou denken wij na over het juiste design van de tuinbank, zodat deze aansluit op jouw wensen.

 

Tuinbanken staan veel buiten en moeten dus alle weertypen weerstaan. Daarom gebruiken wij bij Ronduit Hout alleen de beste hardhoutsoorten. Al het hout dat wij gebruiken is FSC-gecertificeerd en geïmpregneerd voor de optimale duurzaamheid.

Download het lookbook

Ontvang gratis ons inspiratieboek vol mooie foto's en ideeën.