Contact

+31 (0) 6 10 50 17 88

Soest

[email protected]

Volg ons

op instagram

@ronduithout

+31 (0) 6 10 50 17 88

 

[email protected]

Plantenbakken

Hardhouten plantenbakken geven jouw tuin een exclusief karakter. Bovendien bieden de plantenbakken een flexibele oplossing voor de plaatsing van planten in jouw tuin. Kwalitatief hoogwaardige materialen, een modern design en strakke afwerking van de plantenbakken zorgen voor een premium gevoel.

De hardhouten plantenbakken van Ronduit Hout zijn FSC-gecertificeerd en bovendien weervast, waardoor ze lang meegaan.

Kies voor prachtig design en duurzaamheid

Een plantenbak staat doorgaans op een prominente plek in jouw tuin en moet er prachtig uitzien. Daarom is een mooi design van een hardhouten plantenbak van groot belang. Wat voor planten wil je in de plantenbak laten groeien? Hoeveel plantenbakken zijn er nodig om jouw tuin te vullen? Samen met jou denken wij na over het juiste design van de plantenbak, zodat deze aansluit op jouw wensen.

 

Plantenbakken moeten alle weertypen weerstaan en zo lang mogelijk meegaan. Daarom gebruiken wij bij Ronduit Hout alleen de beste hardhoutsoorten. Al het hout dat wij gebruiken is FSC-gecertificeerd en geïmpregneerd voor de optimale duurzaamheid.

Plantenbak biedt mobiliteit en flexibiliteit

Plantenbakken zijn gemakkelijk te verplaatsen. Zodoende ben je flexibel met de inrichting van jouw tuin en verander jij jouw tuin in een handomdraai. Denk aan een plantenbak met handgrepen zodat je deze kunt optillen en verplaatsen. Of een plantenbak op wieltjes zodat je deze door de tuin naar zijn nieuwe stek kan rijden. Alles is mogelijk!

Download het lookbook

Ontvang gratis ons inspiratieboek vol mooie foto's en ideeën.