Contact

+31 (0) 6 10 50 17 88

Soest

[email protected]

Volg ons

op instagram

@ronduithout

+31 (0) 6 10 50 17 88

 

[email protected]

Pergola's

Hardhouten pergola’s geven jouw tuin een exclusief en romantisch karakter. Bovendien biedt een pergola beschutting tegen de zon en wordt regelmatig gebruikt als overkapping. Kwalitatief hoogwaardige materialen, een modern design en strakke afwerking van de pergola’s zorgen voor een premium gevoel.

De hardhouten pergola’s van Ronduit Hout zijn FSC-gecertificeerd en bovendien weervast, waardoor ze lang meegaan.

Kies voor prachtig design en duurzaamheid

Een pergola is de eyecatcher van jouw tuin en moet er prachtig uitzien. Daarom is een mooi design van een hardhouten pergola van groot belang. Wat voor planten wil je er tegenop laten groeien? Of met hoeveel mensen wil je tegelijkertijd onder de pergola zitten? Samen met jou denken wij na over het juiste design van de pergola, zodat deze aansluit op jouw wensen.

 

Pergola’s moeten alle weertypen weerstaan en zo lang mogelijk meegaan. Daarom gebruiken wij bij Ronduit Hout alleen de beste hardhoutsoorten. Al het hout dat wij gebruiken is FSC-gecertificeerd en geïmpregneerd voor de optimale duurzaamheid.

Vele uitvoeringen dan de pergola mogelijk

De pergola is de ongekroonde koning van de hardhouten sierschutting en is in ontelbare uitvoeringen verkrijgbaar. Gebruik de pergola als optische afscheiding van (een gedeelte van) jouw tuin of als klimplantsysteem. De pergola doet vaak dienst als volledige of gedeeltelijke overkapping van een terras zodat je met vrienden of familie, beschut voor de zon, toch lekker buiten kunt zitten.

Optimale pergola

Om te achterhalen waar jij de pergola voor gaat gebruiken, gaan we in een gesprek jouw wensen achterhalen. Op basis van jouw wensen doen wij vervolgens een voorstel voor de optimale pergola voor jouw tuin.