Contact

+31 (0) 6 10 50 17 88

Soest

[email protected]

Volg ons

op instagram

@ronduithout

+31 (0) 6 10 50 17 88

 

[email protected]

Hekwerken van hardhout en staal

Hekwerken met een exclusieve uitstraling en gemaakt door een vakman. Dat is waar Ronduit Hout voor staat. Met onze luxe hardhouten en stalen hekwerken kies je voor een duurzame tuinafscheiding die er dankzij het unieke design bovendien prachtig uitziet. Jouw tuin wordt een verlengstuk van jouw huis dankzij onze hardhouten en stalen hekwerken.

Exclusieve hekwerken van hardhout

De hardhouten hekwerken en tuinhekken van Ronduit Hout kenmerken zich door hun architectonische design en duurzaamheid. Kies je voor een hardhouten tuinhek dan kies je voor duurzaamheid. Hardhout is goed bestand tegen alle weersinvloeden, waardoor jouw tuinhek lang meegaat. Kenmerkend voor hardhouten hekwerken is dat de kleur ervan na verloop van tijd verandert naar zilvergrijs. Om dit tegen te gaan kun je er voor kiezen om een hardhouten tuinhek te behandelen met bankirai-olie. Dat zorgt ervoor dat het hardhout haar warme, rode kleur behoudt.

 

Voor iedere tuin is er een geschikt hekwerk en bijpassende tuinpoort te vinden. Het design hiervan bepalen wij in overleg met jou.

Exclusieve hekwerken van staal

Een modern, strak design en extreme duurzaamheid, dat kenmerkt de stalen hekwerken en tuinhekken van Ronduit Hout. Uitgevoerd in gecoat en weervast staal of aluminium zijn onze hekwerken weervast en behouden daarmee hun moderne uitstraling. Hiermee creëren wij een moderne en tijdloze tuinafscheiding. Onze stalen hekwerken en tuinhekken zijn uitstekend te combineren met een betonnen basis waarin de stalen delen geplaatst worden.

 

Wij adviseren jou graag over alle mogelijkheden.

Download het lookbook

Ontvang gratis ons inspiratieboek vol mooie foto's en ideeën.