Contact

+31 (0) 6 10 50 17 88

Soest

[email protected]

Volg ons

op instagram

@ronduithout

+31 (0) 6 10 50 17 88

 

[email protected]

Berging

Hardhouten bergingen geven jouw tuin een exclusief karakter en bieden de mogelijkheid om gemakkelijk spullen zoals tuinbanken, tuinmeubilair en andere accessoires uit het zicht in op te bergen. Kwalitatief hoogwaardige materialen, een modern design en strakke afwerking van de bergingen zorgen voor een premium gevoel.

Kies voor prachtig design en duurzaamheid

Een hardhouten berging moet er prachtig uitzien en uitstekend passen in het ontwerp van jouw hele tuin. Hij moet niet teveel opvallen, daarom is een mooi en ergonomisch design van een hardhouten berging van groot belang. Afhankelijk van de uitstraling van jouw tuin en jouw tuinwensen denken wij mee over het ultieme design van jouw berging.

 

Hardhouten berging staan continu buiten en moeten dus alle weertypen weerstaan. Daarom gebruiken wij bij Ronduit Hout alleen de beste hardhoutsoorten. Al het hout dat wij gebruiken is FSC-gecertificeerd en geïmpregneerd voor de optimale duurzaamheid.

Slim opbergen

De meeste van onze klanten zoeken naar een kleine berging met zoveel mogelijk opbergruimte. En dat is nou precies onze specialiteit! Een berging op zo min mogelijk vierkante meters oppervlakte, maar wel met voldoende ruimte om tuinsets, gereedschap of zelfs fietsen in op te bergen.

 

Laat ons weten wat jouw wensen zijn en dan ontwerpen wij de perfecte hardhouten berging.

Download het lookbook

Ontvang gratis ons inspiratieboek vol mooie foto's en ideeën.